Zoek
Filters
Close

NADAL®COVID-19 Antigeen Sneltest

Prijs Per Doos Van 20 Stuks
€ 150,00 incl. BTW

Beschrijving

NADAL®COVID-19 Antigeen sneltest, 20 Corona testen, neus keel swab (Producent Nal von Minden, Duits Fabrikaat)

Voor het vlug detecteren van een coronavirus infectie

Test uitgevoerd met neus- of keel wisser

– Test resultaat in 15 minuten
– Hoge specificiteit (> 99,9%), uitstekende betrouwbaarheid
– CE gecertifieerde test

Inhoud van een verpakking coronatests Nal Von Minden
20 testcassettes
20 steriele wattenstaafjes
20 extractiebuisjes met druppelaar
2 flesjes bufferoplossing (elk 7 ml)
1 reagensbuisje
1 handleiding

De NADAL®COVID-19 Antigeen sneltest levert zeer nauwkeurige resultaten op in slechts enkele minuten, kost slechts een fractie van een PCR-test en bespaart laboratoriumcapaciteit evenals 98% van de wachttijd voor een testresultaat.

Deze sneltests maken een snelle infectie controle mogelijk en is uitermate geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, luchthavens en grensovergangen. Maar ook voor het MKB, televisie en entertainment industrie en sportwereld.

RT-PCR (GGD-test red.) blijft de gouden standaard voor het testen op het nieuwe SARS-CoV-2-virus. Het duurt echter minimaal 24 uur voordat resultaten beschikbaar zijn. Daarnaast is het belangrijk zuinig om te gaan met laboratoriumcapaciteit en testcomponenten. Dit is waar diagnostische tests ter plaatse kunnen helpen. De antigeen sneltest kost slechts een fractie van een PCR-test en levert resultaten op in minder dan 20 minuten – een tijdwinst van meer dan 98%. Hiermee wordt het diagnostische gat voor COVID-19 gedicht.

De COVID-19 Antigeen sneltest zoekt naar de aanwezigheid van specifieke eiwitten van het SARS-CoV-2-virus. Antigeendetectie sluit dus een diagnostisch gat. Het nucleocapside-eiwit (N) is ideaal voor virusdetectie, aangezien het zeer overvloedig voorkomt in het virus en voldoende specifiek is voor SARS-CoV-2. Het is een van de 4 belangrijkste structurele eiwitten en is betrokken bij replicatie, transcriptie en verpakking van het virale genoom.

De COVID-19 Antigeen sneltest is een laterale stroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 virale nucleoproteïne-antigenen in menselijke nasofaryngeaal en orofaryngeale monsters. Deze test is bedoeld voor gebruik als hulpmiddel bij de diagnose van infecties met SARSCoV.

Merk op dat de concentratie van virale nucleoproteïne antigenen kunnen variëren in de loop van de ziekte en kunnen vallen onder de detectielimiet van de test. Mogelijke besmettelijkheid van de proefpersonen kan niet worden uitgesloten op basis van een negatieve test resultaten.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Hoge specificiteit
  • Zeer gevoelig
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Snelle en betrouwbare testresultaten in slechts 15 minuten
  • Testen kan worden uitgevoerd met behulp van naso- en orofaryngeale monsters
  • Kan op kamertemperatuur worden bewaard
  • Alle testonderdelen – inclusief steriele wattenstaafjes – zijn inbegrepen
  • Geen kruisreactiviteit met humane pathogene coronavirussen (zoals hCoV-229E, -HKU1, -NL63 en -OC43) of influenza virussen (zoals influenza A / B)
  • Sensitiviteit 80.2 % (Ct range 20-37)
  • Specificiteit > 99.9 %

Geleverd materiaal: testcassettes, steriele wattenstaafjes, extractiebuisjes incl. druppeldoppen, reagenshouder, bufferfles, bijsluiter

Let op deze test is alleen voor zorgprofessionals ! Prijs is per doos van 20 stuks. Hoge korting bij bulk afnames. Testen kunnen vanwege kwaliteitsredenen niet geretourneerd worden